Ads

Qka eshte illuminati...!?

Illuminati eshte nje shoqeri sekrete me qellime Satanike(Djallzore) e krijuar ne shekullin e 17 nga njerzit me te pasur dhe te fuqishem ne mbar boten me te vetmin qellim qe te krijojn nje qeveri te vetme ne bot. 
illuminati ka arritur qe te ket me shum se 90% te telivioneve , politikaneve , artisteve ne mbar boten. Media  dhe njerzit e famshem jan te kontrolluar nga ata.
Rregulla e par e illuminatit eshte qe qdo antar i ksaj shoqerie qe bashkangjitet me ta  do te jet i kercnuar me jet te tij dhe familjarve te tij nese qet ne shesh ritualet apo ndonje sekret te tyre.
Rregull tjeter i tyre eshte mos besimi ne Zot sepse ata me tani kan nje besim tjeter besimin satanik.


Artistet(Kengetaret) me te mdhej ne bot treguan ne nje menyr apo tjetren qe ata i shiten shpirtin e tyre Djallit per te arritur famen e caktuar. 
Dhe me pastaj qka ndodhi me ta....? 
U vran nga illuminati ne rrethanat ma te ndryshme te mundshme.
Me posht do te keni artikuj per secilin person te famshem qe ka qen pjes e illuminatit dhe me pastaj kur eshte terhequr eshte egzekutuar nga vet ata.

1 comments:

  1. skord said...:

    http://killuminati-alb.blogspot.com/
    Per me shume rreth illuminatit ne media, muzike dhe politike.E gjitha ne shqip.

Post a Comment

 
illuminati Shqip © 2010 | Designed by Trucks, in collaboration with MW3, Broadway Tickets, and Distubed Tour